Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Inredningsbloggen - Heminredning Leva Bo Allt för

Bordsplaceringar

Söndagen den 26 december


Nä, hostan ger inte vika. Känner mig hängig och jäkligt trött på att hosta nu. Det enda som lockar mig är sängen, orkar inte företa mig någonting utöver det. Bara blotta tanken på att gå ut gör mig skräckslagen. Lägg där till att dra två kids på snowracer och jag får andnöd. Men vad är det frågan om! Dock så är jag ju inte dummare än att jag fattar varför det blev så här. Jag misskötte mig. Tog Ipren och gick på krogen när jag istället borde lagt mig under täcket, now it´s payback time på den. Nä, det är dags att ta det lugnt och lyssna på kroppen. Inga utsvävningar innan nyår för till dess vill jag vara frisk. Vi tar vår tradition vidare genom att bjuda in till nyårsfest. Älvsjös vänner plus några utomsocknes har för vana att skåla in det nya året ihop och det hoppas jag vi skall göra tills vi trillar av pinn.


Den här kvällen blir dock inte så festlig. Ser fram emot en skön filmkväll i soffan, under min goa filt.


Dagens inspiration:


Sitter här och funderar på hur jag skall utforma bordsplaceringen på nyårsafton. Skulle vara roligt att göra något speciellt, som jag inte gjort tidigare. Scannade webben på idéer och här är några.

Bilder från Hemmakanalen och Ellas garderob.