Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Inredningsbloggen - Heminredning Leva Bo Allt för

Beata Boucht


Tisdagen den 21 december

Tyvärr var jag inte bättre i morse, tvärt om en hel delsämre. Jag skulle egentligen ha åkt ut till ICA i Häggvik för att färdigställa en del saker men det blev det inget med. Jag förblev sängliggande hela morgonen.Min hosta är inte av denna värld. Det känns som att lungorna är på väg ut ur min kropp och ögonen rinner och kroppen vill inte stå upp, bara ligga i sängen under tjocka täcket. Nu har jag bara ett par få dagar på mig att friskna till. Älskade syster med familj kommer hit över julen och jag vill absolut inte vara anledningen till att ställa in det. Jag skall inta sängläge tidigt i kväll och hoppas på att sömn och vila skall knäcka förkylningen.

Dagens inspiration:

Vad snyggt! Vilda djur, slingrande grenar och exotiska frukter. Det påminner mig om Josef Franks mönsterrikedom och det gillar jag ju. Det är illustratören Beata Boucht, www.beataboucht.com, som har formgivit den här tapeten. Den finns i två olika varianter. Antingen som ett stort mönster eller som en vanlig tapet med mindre och upprepade mönster. Tapeterna trycks av PhotoWall på beställning efter att kunden mätt upp väggpartiet där den skall sitta,pris 875 kr/2 kvm.

Bilder från www.photowall.se