Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Inredningsbloggen - Heminredning Leva Bo Allt för

Tidningspapper i kakel

Fredagen den 12 november


Pust, det var nära ögat att det inte blev någon blogg i kväll. Eller på ett tag för den delen. Pvffssst, sa det och så blev datorn svart. Heldöd. O nej, o nej, o nej! Jag kan verkligen ingenting om datorer och då menar jag ingenting. Man är som bakbunden, helt okunnig. Skulle likaväl kunna be mig laga en rymdfarkost.  Men som i ett trollslag så gick den i gång, jag fattar ingenting. Men hey inte gräver jag ned mig i det, funkar den så funkar den. Men jag funderar på om man skall kolla upp hur datorn mår, kanske var detta en slags varningssignal. Schysst i så fall att jag fick en sådan. Betvivlar dock att jag kommer lämna den på hälsokontroll för det är så mycket enklare att sticka huvudet i sanden.


I övrigt har dagen varit skönt seg. I och med att jag skall åka på inspelning några dagar nästa vecka så tog jag ledigt med barnen i dag. Och deras önskemål var att hänga hemma och det passade ju bra i det här regnvädret. Stora M gick i pyjamas hela dagen och hon stormtrivs sådana dagar. Våffellunch framför Bolibompa, då är man världens snällaste mamma.


Dagens inspiration:


Hittade de här coola kakelplattorna hos www.drytrend.com. De är tillverkade av Mottalini Design och jag tycker plattorna är så rätt i tiden. Det är ett glaskakel med gamla tidningsklipp, det blir en superhäftigt  effekt med detta lapptäcke av tidningspapper. Papier heter det, så fint!