Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Inredningsbloggen - Heminredning Leva Bo Allt för

Slipat glas

Tisdagen den 23 november


I dag gick jag upp 05.00. Ni som känner mig vet att det inte är min melodi. Gissar att det inte är mångas melodi. Taxin kom kl 06.00 och körde mig till teminal 3 på Arlanda. Planet till Skåne skulle ha avgått kl 08.00 men det vore väl alldeles för mycket begärt att det skulle ske. Ny tid 08.55. Suck. Har trevligt sällskap dock av Anton Strand, min kollega i Byggfällan. Har hört att det är full storm i Skåne så jag hoppas att det inte blir fler förseningar.


Dagens inspiration:


Glastrenden har ju kommit och gått och just nu ser den ju ut att vara här. Fasettslipat glas gillar jag extra mycket och kommer det som här i form av små flaskor med fågelkorkar så klappar hjärtat extra snabbt. Bilden är från www.designspongeonline.com.