Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Inredningsbloggen - Heminredning Leva Bo Allt för

På hotell i Västervik

Måndagen den 15 november


Tidig morgon och lång resa. Ja, hyfsat lång i alla fall. Tog min lånejeep och drog i ösregn till Västervik. Inspelningsplatsen för veckan ligger ganska lantligt till. Ganska mycket lera och ganska mycket byggarbetsplats. Det är alltid så att man undrar hur det skall gå till? Hur skall byggarna hinna bygga klart så att jag kan få komma in och inreda klart? På två dagar? Well, killarna har varit här ett tag nu och det är dags för finliret, mitt jobb alltså. Men hur skall jag hinna? Tidig morgon och sen kväll i morgon, familjen kommer på onsdag kl 13.00.


Hotellrummet är helt okej, fräscht. Bättre än stadshotellet i Mjölby måste jag säga. Har käkat middag och nu skall jag hoppa in i duschen. Klockan ställer jag på 06.30.


Dagens inspiration:


Har bara blivit helt kär i den här tapeten från Intrade, www.intrade.se. Den är från kollektionen Black & White. Jag vet bara inte i vilket rum jag skall ha den! Jag hoppas att jag snart får en kund som den passar hos.