Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Inredningsbloggen - Heminredning Leva Bo Allt för

Kökshanddukar, en skatt

Lördagen den 13 november


Dagen har gått i barnens tecken. Vi har nämligen hängt mestadels av dagen på Andys lekland i Sickla. Tillsammans med ungefär halva Stockholms befolkning. Jag hade lite andningssvårigheter när jag tänkte på det innan, förstod ju att det skulle vara helt kaotiskt mycket folk och jag avskyr mycket folk. I synnerhet när det är en massa barn på samma ställe som gör att det är omöjligt att hålla reda på sina egna. Varför åker ni dit då, tänker ni såklart. Jo, stora M var bjuden på ett kalas som var på just Andys lekland och lilla M ville ju såklart också leka där. Men jag tycker det gick över förväntan. Visst var det otroligt mycket barn och ljudnivån skall vi inte prata om men barnen hade så roligt. Och jag kan förstå dem. Om man bara har yttepytte barnasinne kvar så hajar man poängen. Men nästa gång åker jag dit en vardag klockan 10.00.


Dagens inspiration:


Jag har en förkärlek för kökshanddukar. Kan inte riktigt förklara denna hang-up men det är något kärleksfullt och mysigt med just kökshanddukar. Det kan vara för att mammas nybakta bullar alltid hade en kökshandduk över sig. Eller de nybakta bröden som min kära mor bakade titt som tätt (flätbröd, det enda bröd bortskämda jag åt som liten). Och jag har även haft turen att ärva en massa fina gamla kökshanddukar från min älskade farmor, med monogram och allt. Dem sliter jag med kärlek och hälsa. Kolla vad de har gjort med kökshanddukar här. De har sytt gardiner. Jättefint tycker jag. Bilden hittade jag på: http://elleinterior.se/idees-deco-dida.aspx?page=2