Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Inredningsbloggen - Heminredning Leva Bo Allt för

Hylla dina skor

Onsdagen den 17 november


Ber om ursäkt för min tystnad. Det är lite mycket nu. Är fortfarande på inspelning i Västervik och vi har just kört ett filmpass. Försökte se så pigg och alert ut som jag bara kunde trots att klockan började närma sig midnatt. Men vi är ett väldigt kul gäng här och vi fnittrade oss igenom nattpasset. I morgon kommer familjen hem och då blir det tårtkalas. Håller tummarna att de gillar sin nya inredning. Nä, nu måste jag sova. God natt.


Dagens inspiration:


Jag brukar förorda stängd förvaring för saker som skor, halsdukar och annat bulsigt. Men jag föll för den här bilden. Hylla dina skor, hette inlägget och det var ju kul. Jag tycker det vore supercoolt om man hade så här i ett dressingroom eller i en sparsmakad hall. Ordning och reda men ändå visuellt greppbart.Bild från http://livethemma.ikea.se