Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Inredningsbloggen - Heminredning Leva Bo Allt för

Förvaring i hallen

Söndagen den 14 november


Oj vad länge vi sov i dag. Och ändå vaknade jag först. Tur att vi som är så sömniga människor har fått så sömniga barn. Nattugglor är vi hela bunten. Så det blev frukostlunch, eller brunch om vi skall vara internationella, vid halv elva. Det dumma med att vara nattuggla är att det inte finns så mycket dag kvar att spela med. Förmiddagen var ju i stort sett ett minne blott. Eftersom det är fars dag så var det på sin plats att fira de fäder som går att fira (min far bor ju 32 mil härifrån så han fick bara ett telefonsamtal). Men Mannens far kom hit tillsammans med sin sambo Gun. De hade med sig en farsdagstårta och vi hade en trevlig eftermiddagsfika. Sedan var det dags för den sedvanliga simhoppsträningen. Det är den som hela söndagen blir styrd efter. Det var Mannens tur att åka och det var bra det för jag hade ärende till Ikea inför inspelningen som startar i morgon. Som tur var så visade sig lilla M från sin allra bästa sida. Glad och trallande satt hon i kundvagnen och hade inga som helst problem med att det var så ill-packat på Ikea att man nästan fick ett utbrott. Jag vet att det är totalfel dag att besöka Ikea om man har klaustrofobi  men det gick inte att lösa på annat sätt. Jag åker så tidigt i morgon att Ikea inte hunnit öppna. Men det gick över förvänta, mycket så klart tack vare att lilla M var en sådan sockertopp.


Middagen bestod av falafel i bröd, skön söndagsflötmat. Nu skall jag packa min väska och planera min vecka.


Dagens inspiration:


Av alla de rum som jag har hjälpt otaliga människor med genom åren så är nog hallen det rum som flest vill ha hjälp med. Man vill ju både ha en über-funktionell hall men den skall ju även vara personlig och snygg. Hallen är ju det första man ser när man kliver in hos någon/sig själv och det första intrycket gör man ju bara en gång. Därför brukar jag fråga mina kunder vad de vill känna när det kommer hem. Det första de vill känna. Olika människor ger olika svar och olika lösningar blir till. Jag hittade den här bilden på www.skonahem.se och jag tycker den var jättesnygg. Ett slags stilleben fast med schysst funktion. Den här i kombination med stängd förvaring skulle ju vara urläckert. Och fullt möjlig att bygga själv (eller med hjälp av hantverkare såklart).