Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Inredningsbloggen - Heminredning Leva Bo Allt för

Före och efter

Söndagen den 21 november


Men nej, jag ger upp. Jag kommer inte hinna med det jag har framför mig. Bara att ge upp. Dygnet har bara 24 timmar och jag har länge trott att man kan stretcha på det men jag förstår att det är omöjligt. Jag längtar till julledighet och lussebak och julgran och mellandagsmys. Hujedamej vad skönt det skall bli. Men nu är det bara att ta på löparskorna och springa fort, så fort jag orkar. Det är ju angenäma saker jag gör, ingen nöd på mig. I-landsproblem så att säga.


Dagens inspiration:


Det är ju så härligt med före och efter. Nu i och med Byggfällan så har jag ju verkligen fått möjligheten att vara med och göra riktigt påtagliga före och efter-miljöer, så himla häftigt! Kolla in den här utdömda byrån som någon säkert slängt. Den blir så himla retrofin efteråt. Bilder från www.designspongeonline.com.