Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Inredningsbloggen - Heminredning Leva Bo Allt för

En liten paus

Onsdagen den 24 november


Jag känner i öronen att vi strax skall gå in för landning. Jag har gjort en blixtvisit i Skåne och spelat in i 180. Vi har gjort en massa, massa roliga grejer och jag saknar redan gänget. Nu sitter jag på planet på väg hem med huvudet fullt av inredning och tankar. Det är inte klart där men jag måste hem ändå. Jag skall nämligen hem och packa om väskan och sedan ut på andra äventyr. Om det berättar jag senare. Möjligtvis blir det lite skralt här på bloggen ett par dagar men snart är jag tillbaka med ny energi och styrka och jag skall möta december med ro i kroppen.


Dagens inspiration:


 Det här porslinet var ju supercoolt tycker jag. Det är från Blås och knåda som för övrigt gör mycket fina saker.Bilden är från www.skonahem.se