Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Inredningsbloggen - Heminredning Leva Bo Allt för

Det snurrar, sannerligen

Lördagen den 20 november


Jisses. Just nu snurrar mitt liv i 180. Jag har knappt hunnit landa hemma förrän det är ut igen. Jag har faktiskt inte hunnit sitta ned med min blogg förrän nu och nu är det inte ett skitbra tillfälle heller. Med tanke på att jag sovit alldeles för lite den senaste tiden och att det inte lär bli så mycket sömn de närmsta dagarna heller. Mig själv att skylla, samt ett väldigt svårplanerat liv med utryckning på ett par dagar med Byggfällan. Nästa vecka skall vi till södra Sverige och spela in. Ett jobb jag sitter och planerar dag och natt för att hinna få ihop. Men det är det sista avsnittet som skall spelas in och sedan blir det välförtjänt vila över jul och nyår. Nu är vi precis hemkomna från middag hos familjen B. Mätt och belåten och vääääääldigt trött.


Dagens inspiration:


Hittade dessa underbara lampor på www.designspongeonline.com. De är designade av en kille som bor i Sverige. Han heter David Taylor och fler av hans verk kan ni se på www.superdave.se.