Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Inredningsbloggen - Heminredning Leva Bo Allt för

Bubble lamps

Måndagen den 22 november


Förmiddagen bestod i ett besök hemma hos en ny kund. Det var en familj som ville ha hjälp med den sista touchen och det är alltid roligt att få vara en inspiratör! Det tog ca två timmar och sedan var det till att köra till kontoret och fixa med planeringen inför sista avsnittet av Byggfällan. Imorgon drar jag till Skåne (klockan 06.00 by the way…) och spelar in för fulla muggar. Ska bli kul såklart!


Kvällen avlöpte med en mamma framför(eller bakom) datorn. Ett under om barnen känner igen mig efter det här. Ingen bra morsa nu. Snart men inte just nu.


Dagens inspiration:


De är ju fullkomligt tidlösa och enormt vackra. Tillsammans med makarna Eames var George Nelson den mest lysande kreatören inom amerikansk efterkrigsdesign. Hans Bubble lamps – ritade 1947, är ett fint alternativ till Kaare Klints veckade skönheter, Bengt-Johan Gullbergs stilrena bomullsband och all annan vit, lysande efterkrigsmodernism. Bubbel-lamporna tillverkas i dag av Los Angeles-baserade Modernica och säljs i Sverige genom www.decoscope.se och Studio bofink i Stockholm. Priser från 2500 kr.Bild och källa: www.skonahem.se