Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Inredningsbloggen - Heminredning Leva Bo Allt för

Testa tapet, snälla!

Måndagen den 25 oktober


Den här dagen försvann, såsom alla dagar verkar göra. Hade en hel del att göra på förmiddagen så det gick i ett. Sedan tog jag en lunch med Mannen, det är ju en ynnest att kunna göra det. Jag hade ett ärende i Kungens Kurva i mitt projekt så vi passade på att käka ihop. Efter lunch plockade jag ihop en hel bil full med kuddar, täcken, överkast etc. De är till huset jag gör i ordning i projektet. Fick gå tre gånger till bilen och då fick jag ändå bärhjälp. Väl på kontoret igen så hade jag fullt upp att beställa tapeter, ordna transport till rätta adresser, kolla upp leveranser, prata med kunder och svara på mail. Shit vad tiden flög. Förskolan stängde tidigare i dag så jag halvsprang för att hinna. Sedan hämta stora M i skolan. Att få hem henne är ingen lek. Hon älskar skolan och alla pärldjur de gör varje dag. Det känns så himla bra att hon trivs så bra i skolan, hoppas att det alltid kommer att vara så…Kvällens middag blev laxburgare med klyftpotatis. Stora M åt okej, lilla M åt ingenting. Hopplöst att göra något annat är korv och pasta. Suck. Antal skrivna protokoll: noll.


Dagens inspiration:


Till alla er som inte har någon tapet hemma: tapetsera! Jag lovar att det är en helt ny dimension på inredningen. Det finns så många snygga och coola saker man kan göra med tapeter, en aldrig sinande källa till inspiration. Och om du vill ha tapet så försök att tänka bort fondväggstvånget. Det blir mycket, mycket finare om du vågar tapetsera hela rum! Man kan även använda tapet till annat, tapetsera i bokhyllor, göra sänggavlar, tapetsera skåpsluckor mm. Kolla in dessa inspirerande bilder som jag hittat på www.designspongeonline.com.