Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Inredningsbloggen - Heminredning Leva Bo Allt för

Svarta fingrar

Torsdagen den 21 oktober


Jag konstaterade i dag att oktober 2010 snart är historia. Kan inte fatta detta. Snart november och jag har fortfarande lite semesterkänsla kvar. Inte såååå längesedan det var juli. Seriöst, jag tycker inte det. Den här hösten flög likt vinden bort. Snart är det vinter om vi skall tro John Pohlmans efterträdare och då är det ju snart jul och när det snart är jul är det snart nytt år och då är det ju nästan sommarsemester igen. Holy macaroni vad fort det går. Det kan ha att göra med att man jobbar som en tok. Jobbar som en tok med idel roliga saker.


Denna gråa dag som senare blev blå har jag spenderat runt sjön samt på kontoret. Har jobbat undan en massa i dag och känner mig sjukt effektiv. Sedan kom fina svärmor och tog hand om barnen eftersom kvällen bjöd på föräldramöte på lilla M:s förskola. ”Någon som kan skriva protokoll?” Inget svar, blickar i marken. ”Men någon kan väl skriva, snälla”. Jag hör mig själv säga –”Okej då”. Suck. Vekling. Nu, sen kväll och jag har en del kvar att göra. Nattugglan hoar i mörkret.


Dagens inspiration:


Jag är inredare, absolut. Jag förstår vikten av att ha gröna element i inredningen, absolut. Men jag är så himla dålig på att ta in växter. Mina fingrar är av svartaste slaget och det räcker nästa att jag tittar på en växt så vissnar den. Jag brukar be växten om ursäkt när jag köper den; ”förlåt att jag kommer döda dig, kära växt”. Men jag tycker det är jättefint att ha gröna växter i hemmet, jättefint och jätteviktigt. Också viktigt att man sköter dem så att de inte är halvdöda, slokande växter som tar ner inredningen. Eller så skaffar man sig en fantastisk svärmor som sköter blommorna.

Bilder från www.skonahem.com