Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Inredningsbloggen - Heminredning Leva Bo Allt för

Snygga kuddar

Onsdagen den 27 oktober


På grund av lite ändrade planer i mitt ännu så länge hemliga projekt så låg det en helt oplanerad dag framför mig när jag vaknade. Kanon faktiskt för då fick jag chans att ta tag i mina andra projekt. Mina största uppgifter för närvarande är att hitta kuddar och piff till två av mina privatpersonsprojekt. En mycket delikat och underbart rolig uppgift måste jag säga. Att fara runt i olika butiker och få ihop färger och former på kuddar, hitta ljusstakar och filtar som matchar och även försöka hitta det där lilla extra som gör inredningen speciell. Jag hann med tre stora butiker i dag och jag är grymt nöjd so far.


Nä, i kväll ska jag baskemej skriva det där nedrans protokollet!


Dagens inspiration:


Jag har fastnat extra för kuddtrenden med tryckta bilder på kuddar. Att blanda upp några sådana tillsammans med enfärgade, randiga och rutiga kuddar är så himla snyggt. Här är några olika som jag hittat på mina inköpsrundor de senaste dagarna.


Den här är från Hemtex:Dessa två är från Mio av märket Eightmood:
Den här är även den från Mio av märket Moltex: