Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Inredningsbloggen - Heminredning Leva Bo Allt för

Lila Y-stolar

Tisdagen den 26 oktober


I morse hade vi vårt allra första utvecklingssamtal med stora M:s fröken i nollan. Vi gick igenom hur hon tyckte att vår M har det i skolan samt vad M själv tycker om att vara där. Idel glada gubbar på formuläret och det förvånar mig inte, stora M stormtrivs i sin nya skola. Efter det trevliga mötet så drog jag till stan för att uträtta en massa ärenden. Det var en del saker som skulle inhandlas till mitt stora projekt samt en hel del kuddar och accessoarer som skulle ses ut till två av mina andra kunder. Men vad folk det var på stan i dag. En tisdagsförmiddag. Galet skulle jag säga. Men härligt ändå. Jag älskar ju liv och rörelse. Så länge det inte är 2 km kö i affärerna… Jag fick det jag skulle uträttat och hann i tid till att hämta fina kidsen. Till min stora förvåning och glädje dök Mannen upp lagom till lilla M: gympa vilket innebar att han fick sitta i skolkällaren och vänta i de 45 minuter gympan håller på och jag kunde stanna hemma och jobba, gött. Pannkakstisdag i dag, inte ens det hjälper. Imorgon får det bli korv.


Antal skrivna protokoll: gissa… ja rätt, noll.


Dagens inspiration:


Som avslutning på ett färgstarkt jubileumsår för Hans J. Wegners ikoniska Y-stol, lanserar möbeltillverkaren Carl Hansen & Son jubileets sista färgserie-ENERGY. Serien följer i kölvattnet av Blå OCEAN och grönskimrande CITRUS. Färgerna i ENERGY-serien spänner från djuplila via lila och ljuslila till elfenbensvitt. Färgspektrat avspeglar de lila toner som visas på catwalken och ger en extra intensitet till heminredningen. ENERGY kan även kombineras med Y-stolarna från de övriga färgserierna och skapa en hel färgsymfoni hemma.


Pressbilder från House of communication