Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Inredningsbloggen - Heminredning Leva Bo Allt för

Jul på Svenskt Tenn

Torsdagen den 28 oktober


Känner mig krasslig, som att man är på väg att bli sjuk. När man känner sig tjock i halsen och torr i luftvägarna och det sticker lite i lederna. Ja, ni vet. Jag tog det lugnt på morgonen, hade inget bokat vilket var skönt. Vid lunch drog jag in till Frihamnen på möte. Mötet varade ett par timmar och efter det susade jag hem. Jag tog bilen i dag för jag kände inte alls för att sitta och hosta på tunnelbana och buss, nix. På kvällen kom grannvännerna, familjen M, på middag och tvagning. De håller nämligen på att renovera sitt badrum och har ingen dusch ett tag så vi får mysiga tvagningskvällar ihop. Nu är jag som en urvriden trasa och skall per definition lägga mig astidigt i kväll.


Dagens inspiration:


Den 24 december rycker närmre och närmre. Jag får en hel del mail om olika företags julaccessoarer och nu börjar jag tycka att det är kul att läsa om och att se de olika kreationerna. Nu längtar man ju efter ljus i vårt hus, nu när allt är så grått och trist. Senast i raden är från Svenskt Tenn. Jag är ju ett fan av deras produkter, stilrent och klassiskt. Här ser du ett litet kollage av några av deras julnyheter. Nedan ser du:


Krans, design Svenskt Tenn, stor 450 kronor, liten 250 kronor. Julgranskulor med bladguld 145 kronor. Hortuskruka Josef Frank, mässing 550, 850 respektive 1800 kronor. Ljusstake Stjärna efter förlaga ur Svenskt Tenns arkiv, tenn 380 kronor.Bild från pressmeddelande, Svenskt Tenn.