Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Inredningsbloggen - Heminredning Leva Bo Allt för

Flakonger på Ikea

Söndagen den 31 oktober


Har varit bortrest ett dygn, därav tystnaden. Blev nämligen ned bjuden till Jönköping av min fina syster. Hon hade en överraskningskväll för mig, en present jag fick när jag fyllde år. En helt underbar lördag som fylldes av förfest med härliga tjejer, en konsert med mycket duktiga Peter Jöback och sedan drinkar och dans på krogen. Jorå, än är det dans i benen på tanterna. Vi kom hem för ett par timmar sedan efter okej resa. Bra väg men så innerligt tråkig. När vi kom hem svidade kidsen om till sina häxkläder och det blev ”bus eller godis” i grannskapet. Underbara ungar. Nu har vi badat och sövt barn, kollar som vanligt på Indiana Jones.  Snart bedtime, åh vad skönt.


Dagens inspiration:


Flakonger är väldigt fint. Det är ju roligast att hitta unika på loppisar och antikaffärer såklart. Men om man inte hänger på loppisar eller inte gillar second hand då? Jorå, Ikea har lösningen. Nu är flakonger väldigt tillgängliga, till och med Ikea har en sådan linje nu. Kolla dessa, fina tycker jag.


 


YNGAREN skål, 39 kr
YNGAREN skål, 69 kr
YNGAREN mugg, 29 kr
YNGAREN tvålpump, 69 kr
YNGAREN burk med lock, 59 kr


YNGAREN flaska set om 3, 99 kr