Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Inredningsbloggen - Heminredning Leva Bo Allt för

Dressed for dinner

Fredagen den 29 oktober


Hade tänkt åka på en liten shoppingrunda i dag åt ett par kunder och sedan ha en kontorseftermiddag med betalning av fakturor, mailning etc men tänk vad annorlunda en dag kan bli mot planerat. I går kväll ringde de från mitt hemliga projekt och bad mig vara på plats vid tio till tolv ca. Ok, då shoppar jag efter det tänkte jag i går kväll, funkar ju. I natt vid 00.30 så vaknar vi av att lilla M skriker –”kräkas!” och man fick en liten spya i handen igen ( det verkar vara en mammas uppgift). Sedan har hon kräks några varv men det verkar ha lugnat ner sig. Så Mannen och jag började planera om vår morgondag bland alla kräkiga lakan, mitt i natten. Ingen bra tid att förhandla om vems jobb som är viktigast. Som väldig, väldig tur är för oss så har vi fina farmor tio minuters promenad från oss så hon kom och löste av mig vid halv tio. Jag gjorde mina två timmar och löste sedan av svärmor med en lunch. Jag hann betala fakturor men sedan har jag passat upp på ett inte så sjukt barn. Vatten, jos, banan, klubba etc. Underbar barn, bli frisk nu. Älskling.


Dagens inspiration:


Jag föll handlöst för det här porslinet. Som att ha en utställning varje gång man dukar, supercoolt. Det är designern Marianne Van Ooij, www.mariannevanooij.com som är hjärnan bakom dessa. Och namnet på kollektionen: Dressed for dinner. Fyndigt. Jag hittade dem på www.designspongeonline.com.