Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Inredningsbloggen - Heminredning Leva Bo Allt för

Bolagrets guldklimpar

Fredagen den 22 oktober


I dag har jag jobbat med mitt ”vanliga” jobb. Jag har ägnat stor del av dagen att sätta upp gardiner hos en av mina kunder. Det är alltid lite nervöst att sätta upp gardiner som man måttbeställt från sömmerskan. Man undrar om man måttade rätt och om färgerna stämmer och om skenorna är lagom långa etc. Jag hade mina duktiga snickare med mig och jag kan meddela att samtliga gardiner och skenor satt som en schmeck. Kunden var mycket nöjd och inget kan avsluta en fredagseftermiddag bättre än ett glatt SMS från kunden där de uttrycker sin glädje över kreationerna. Tack för det. Kvällen spenderades här hemma tillsammans med familjen B. Både vuxna och barn leker så bra ihop, härlig kväll med mycket skratt! Antal skrivna protokoll: noll.


Dagens inspiration:


När jag var på SKHLM köpcentrum i dag för att handla det sista till min kund så gled jag in på Bolagret. En butik som jag anser ganska käckig med mycket tråkig framtoning och bara saker i grundfärgerna. Ändock, jag tänkte att jag skulle kika in i deras nya butik för man vet aldrig vad man kan springa på. Vidga vyerna liksom. Och jag blev väldigt positivt överraskad. Långt ifrån allt var imponerande, tvärt om ett par få saker fann jag och de var dock högintressanta. Bland annat en superfin mjölkpall vid namn Maja som jag nästa bara måste ha eller i alla fall använda i något kommande projekt. De hade även en massa fina färgglada stolar och pallar och bord som absolut skulle kunna hamna på fina ställen i fina hem.


Maja pallen:Melker pallen:Färgglada pinnstolar: