Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Inredningsbloggen - Heminredning Leva Bo Allt för

Badrumshjälp

Söndagen den 24 oktober


En skön söndag. Så enkelt. Soft på förmiddagen, vi åkte till SKHLM och köpte nya vinterkängor till stora M. På eftermiddagen var det häng på Eriksdalsbadet medan Mannen och lilla M badade i äventyrsbadet. Söndagsmiddagen bestod av köttfärslimpa med gräddsås och lingon, levande ljus och inga bråk för en gångs skull. Barnen åt till och med upp maten, kors i taket. Nu är det Beck på tv och jag skall inta ryggläge i soffan. Najs söndag.


Antal skrivna protokoll: noll.


Dagens inspiration:


Jag håller på och hjälper ett par med deras badrum. Det är en rolig process som kräver mycken planering och en hel del varv i huvudet. Kul jobb! Har hittat några inspirationsbilder på olika sätt att tänka om badrum.

Bilder från www.skonahem.com