Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Inredningsbloggen - Heminredning Leva Bo Allt för

Successfull Living från Diesel

Söndagen den 18 juli


I går och i dag har vi spenderat vår tid på Mannens pappas lantställe på Värmdö. En härlig skärgårdsidyll med närhet till både havet och skogen. Vi har bockat av många sommaraktiviteter på bara ett dygn: åka båt, plocka blåbär och smultron, gå på bakluckeloppis(på Siggesta Gård som för övrigt är jättefräscht och nog har Stockholms snyggaste minigolfbana), äta frukost, lunch och middag med havsutsikt samt jaga getingar. Full service av svärfar och Gun med mat och vin och barnunderhållning, tack! I kväll tog stora rensningsfebern mig och jag rensade ur min garderob på kläder jag inte använt det senaste året. Skall ge dem till bättre behövande. Nu sitter Mannen och jag på altanen framför varsin laptop( lagom socialt) och bara njuter av hemmet och lugnet.


Dagens inspiration:


När modeföretag ger sig på inredning brukar det handla om försiktiga ”home collections” av textilier, på sin höjd en konservativ sänggavel eller sittpuff. Men när Diesel under det senaste halvåret presenterat kollektionen Successful Living i samarbete med möbeltillverkaren Moroso, belysningsföretaget Foscarini och textilmärket Zucchi har ett genuint sväng uppstått mellan inredningskonst, sotig verkstadsestetik och rockens rekvisita av läder, nitbälten och solisar. Tonen är mestadels mörk med inspiration från nattliv och klubbkultur, en snygg och smart distansering från all färgklatschig 1960-talsretro.Bilder och källa: www.mixr.se/inredning