Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Inredningsbloggen - Heminredning Leva Bo Allt för

Middag på Hermans

Torsdagen den 22 juli


Det funkar inte hur jag än försöker. Att ha en dag utan något inbokat. Det funkar inte alls. Dagen var ganska lugn till en början. Sov länge, barnen också. Mannen var på jobb på morgonen och kom hem lagom tills vi vaknade, läs halv elva! Vilka morgontrötta människor vi är… När vi ätit frukost så körde jag ut Man och barn till lekplatsen för jag fick sådan lust att städa. Eller lust och lust men jag kunde inte se det halvdassiga golvet som är tänkt att vara vitt men som var mer beige nu efter alla halvblöta fötter som sprungit ut och in. För att inte tala om källaren som inte blivit rengjord på hur länge som jag inte vågar berätta för er… Ett mycket svettigt träningspass som jag behövde. Nu är jag nöjd. I säkert två dagar ungefär… Men jag bryr mig inte übermycket på sommaren. Inte annars heller faktiskt. På eftermiddagen följde jag med svärmor till Söder för att hjälpa henne välja soffa och tyg till den. Hon har ju flyttat och skall köpa ny soffa vilket hon absolut är värd efter 25 år med den förra. Hon nar bra smak min svärmor och soffan vi tittade på skulle absolut få flytta in till mig när som helst. Efter det mötte vi upp Mannen och barnen på restaurang Hermans på Fjällgatan 23. Det är en vegetarisk restaurang med vidunderlig utsikt över Stockholms inlopp. Maten är helt i min smak eftersom det är helt köttfritt. Nu ligger barnen i sina sängar efter att vi tillsammans byggt ett jätteslott i Lego på mattan i matrummet. Jag blir 9 år igen när jag ligger på mage och konstruerar hus och matbord och avlastningsbänkar. Jag förstår verkligen mitt val av arbete för jag inredde verkligen detaljerat när jag var liten.


Dagens inspiration:


Några interiörbilder från Hermans restaurang, www.gastrogate.com/restaurang/hermans och några härliga Stockholmsvyer från vår plats. Jag är verkligen nyförälskad i denna stad. Kanske för att jag är inflyttad och kan uppskatta dess grandiositet. Kanske för att det är en sjuhelsikes vacker stad!Inomhusdelen på restaurangen. Snygga stolar.Oj vad suddig! Här är i alla fall valvet där man tar maten.Utsikten är hänförande.Det här ser man  från uteserveringen. Och detta:Sköna semesterdagar! I like!