Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Inredningsbloggen - Heminredning Leva Bo Allt för

Fix och trix på hemmaplan

Tisdagen den 20 juli


Vad skönt det är att vakna upp hemma och inte ha några direkta planer för dagen. Det är semester. Det är mer semester för mig än att kuska land och rike runt och packa upp och packa ner och åka bil och så vidare. Självklart är det mixen av de båda som är bäst men just nu vill jag bara hänga på altanen och fixa blommorna och rensa garderoben och ordna i källaren och slippa packa upp och ned. Perfekt. Underbart. I övrigt har vi träffat familjen B i dag och det är alltid trevligt. Coola, lugna familjen med snälla barn som leker mycket bra med våra. Bland annat ordnade de en gigantisk smet innehållande mjöl, socker, vatten, müsli, krusbär, blåbär och havregryn. Den ville de att vi skulle smaka såklart. Stackars buskar runt om oss som fick ta emot det… Jag minns själv hur kul det vara att blanda och hitta på och provsmaka sådana smeter när jag var liten. Jag tror det är bra för barn att kladda, utvecklar kreativiteten. Inte lika kul att ta hand om kladdet efteråt. Men hey it´s okey.Dagens inspiration:


I dag har vi hängt upp solcellslamporna från Ikea, Solig, på vår altan. Jag väntar med spänning på skymningen för att se hur mycket de lyser. När man väl börjar fixa hemma så får jag sådan lust att göra en massa nya saker. Pyssla och måla och dona. En sajt som har en massa olika ”gör-det-själv” tips är www.diyideas.com. Där hittade jag några projekt som jag nog skall försöka ge mig på någon dag.


Här har de köpt en massa saltkar på loppis och fyllt med badsalter och annat till badet. Fin dekoration i badrummet:Dessa korgar är gamla mjölkflflaskskorgar som de har skruvat upp på väggen och använt som förvaring i hallen:Jag gillade dessa multikulöra krukorna som verkligen livar upp det gamla staketet:Bilder från www.diyideas.com