Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Inredningsbloggen - Heminredning Leva Bo Allt för

Ett dygn på stan

Lördagen den 24 juli


I dag vaknade jag och Mannen på Hotell Hellsten i stan. Vi hade bestämt oss för att vi behövde ett dygn tillsammans bara han och jag så igår kom snälla svärmor hit och bytte av oss och vi åkte in till stan. Vi har haft ett härligt dygn med shopping, långa fika, restaurangbesök, hotellfrukost, ännu mer fika och strosande genom ett vackert sommarstockholm. Det är verkligen härligt att bara få dra iväg ett dygn och bara prata vuxensaker, bara få gå hand i hand och bara få ta det allmänt lugnt. Och när man vet att barnen är i roliga och trygga händer hemma så är det ren och skär avkoppling. Men när det där dygnet har gått så längtar man efter kramar från två små undebara kottar, det är det som är så härligt med att åka bort!


Dagens inspiration:


I går åt vi middag på supersnygga restaurangen B.A.R på Blasieholmsgatan. Jag åt gös fångad i Mälaren och Mannen åt tonfisk och vi verkligen njöt, njöt,njöt. Servicen var outstanding och personalen var väldigt trevlig på alla sätt. Om ni skall gå ut och äta någonstans och om ni tycker om fisk och om ni älskar cool inredning så gå dit och ät, www.restaurangbar.se. Dagens inspiration får bli inredningen på Blasieholmens Akvarium och Restaurang. Kan hända att jag bloggat om det tidigare men här kommer en update i så fall…

Bilder från www.restaurangbar.se