Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Inredningsbloggen - Heminredning Leva Bo Allt för

Artikel för Expressen samt besök på landet

Måndagen den 26 juli


Obönhörligen lider juli mot sitt slut. Dagarna rullar på i en sådan väldig takt att jag inte hinner med. Mannen går in på sin sista semestervecka nu och sedan har jag och barnen en till på egen hand. Gårdagens förmiddag spenderade jag på Vårbergs loppmarknad. Dock inte som spekulant på andrahandsvaror. Jag var där för att göra en artikel åt Expressen om just loppisar. Den bör väl komma i tidningen i morgon. En hel del skratt under fotningen blev det också. Efter det åkte hela familjen ut till familjens B:s sommarställe i Norrtälje för ett och ett halvt dygn med god mat, bad och sällskapsspel. Ett härligt besök som både vi och barnen uppskattade. Nu är vi hemma igen och veckan är öppen för dagsutflykter och eventuellt Smålandsbesök.


Dagens inspiration:


Hittade dessa fina kakelplattor på www.mixr.se. De är gjorda av Agneta Spångberg, www.stortorpet.se/Agnetanytt.htm och visst är de vackra! Lergodsplattorna är unika och är gjorda för hand, med silkscreentryck och dekaler.

Bilder från www.mixr.se samt http://www.stortorpet.se/Agnetanytt.htm