Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Inredningsbloggen - Heminredning Leva Bo Allt för

Ljuvliga 50-tal

Tisdagen den 29 juni


I dag var jag verkligen uppe med tuppen. Vi som är en sjusovarfamilj är inte vana att ha klockan på 06.30. Jag gjorde mitt bästa för att inte väcka övriga familjemedlemmar när jag smög ut och åkte iväg till min morgonkund. Det var en familj i norrort som ville ha hjälp att komma i ordning i sitt fina hus. Alltid inspirerande och spännande att träffa nya människor och få möjligheten att se nya miljöer. Efter det åkte jag och Forden till Ica Maxi i Häggvik för att ha ett uppföljningsmöte kring den nya charken. På måndag är det byggstart och det är en hel del trådar som skall knytas ihop före dess. Sedan var det hemfärd och en efterlängtad lunch. Kontorstid på eftermiddagen. Varför går dagarna så fort? Jag skulle definitivt behöva 5 timmar till per dygn för att hinna med. Barnen kom levererade till dörren i dag med, kan faktiskt tänka mig att vänja mig vid det… Tack snälla fröken Maria! På kvällen kom barnens kusiner tillika Mannens brorsbarn med mamma och pappa på middag. Celebert besök ända från Kungsbacka. Hade en mycket trevlig kväll på altanen. Jag tror hela kvarteret grillade i kväll för dimman låg tät. Vi svenskar har verkligen anammat grillningen som en svensk sommartradition. Jag vet att jag i augusti kommer att kräkas på grillad kyckling och tzatziki…


Dagens inspiration:


Ni som läst min blogg tidigare vet att jag gillar 50-talet. Jag vet inte varför jag fallit just för denna tidsepok men den bara känns helt rätt. Enkel och funktionell design som vara i evigheter. Jag blandar gärna den med modern design och får på så sätt en härlig schwung i inredningen. Det gamla och det nya väger upp varandra. Som Yin och Yang. Eller Lennon och Ono. Välj själv.


 Bilder från www.skonahem.se