Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Inredningsbloggen - Heminredning Leva Bo Allt för

Kanske dags för laddning…

Onsdagen den 30 juni


Det är minst lika varmt i Sverige som i Grekland. Minst. Man kan ju undra varför jag tog med mig min jeansjacka till stan i dag… Den blev bara ett tungt bagage i min väska hela dagen. Förmiddagen tillbringades på möten. Eftermiddagen tillbringades på Fröken Sören på Flemminggatan. Vännen U skulle på möte så jag ryckte in som butiksbiträde. Kul som vanligt, särkilt nu i reatider, det är lite mer omsättning på folk i butiken då. Sedan var det språngmarsch till dagis. Svettig och med ömma fötter kom jag lite för sent men jag var ursäktad. Man känner ännu mindre för att stå i köket och laga mat när det är så varmt ute så jag satte barnen i arbete på altanen. En stor skål med vatten, en rotborste och en påse med färskpotatis och de hade att göra i en halvtimme minst. De skrubbade och fejade så att varenda liten potatis var helt gyllengul utan tillstymmelse till skal. Bra. Barnarbete. Fiskpinnar och stuvad spenat önskades till potatisen och så blev det. Det är så härligt att kunna sitta ute och äta. Även om tjejerna skriker så fort en fluga närmar sig. Efter middagen kom vännen U på en kaffe och häng på altanen. Nu har jag just färdigställt en offert till en kund och längtar efter sängen.


Dagens inspiration:


 Jag känner mig trött på vad jag ser när jag tittar mig runtomkring på nätet. Ohyggligt trött på alla bilder som ser likadana ut i alla bloggar (inklusive min). Jag är så sugen på att se något nytt, något annat, något som välter min värld. När man jobbar med inredning dagarna i ända så blir man lätt lite avtrubbad. Trender kommer och går och man tröttnar snabbt, lite för snabbt. Kanske är det dags för semester. Kan det vara så enkelt? Jag hittade ett par produkter på en lite udda sajt, www.thirddrawerdown.com. Det som tilltalade mig här var nog enkelheten och avsaknaden av färger. Inte på något vis revolutionerande men i alla fall inte lappverk eller trärent…


Kuddar av designern Kiki Smith:Pålakanset av David Shrigley:Bilder från www.thirddrawerdown.com