Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Inredningsbloggen - Heminredning Leva Bo Allt för

Härlig asymmetri

Måndagen den 28 juni


Japp, då var man tillbaka i vardagen igen då. Måndag morgon. Barnen till dagis (helst i tid), jag till Ikea och shoppa åt en kund. Sedan den obligatoriska spinningen. Hade en viss oro inför passet med tanke på hur många liter öl som byggt denna kropp i ett par veckor. Men vad skönt det är att träna. Man blir liksom ren inifrån och ut. Efter det levererade jag några kuddar till kontoret på Heron City som självklart matchade deras nya gardiner jag satte upp för ett par veckor sedan. Efter det var det nudellunch och sedan hem och jobba. Jag hann i alla fall tömma mailen innan det knackade på dörren. Det var fina barnen som kom hemlevererade av dagis. De hade spenderat dagen på en förskola som ligger nästan granne med oss och då passade de på att lämna av dem här hemma på vägen. Schysst med leverans till dörren, me like! Sedan var det käk och lite fotbollsspel i trädgården. Nu är klockan alldeles för mycket, skall till en kund imorgon kl 08.00 norr om stan.


Dagens inspiration:


Jag föll för den här möbeln. Den är lagom asymmetrisk. Designad av Art Syndicate, www.artsyndicate.net. Snygg, eller hur?