Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Inredningsbloggen - Heminredning Leva Bo Allt för

Frank 125 år

Torsdagen den 10 juni


Lilla älskade M. Vår lilla febertjej som har feber ungefär en gång i månaden. I natt var hon het som en kamin och nattvaket bidrog till ungefär 4 timmars sömn. Vissa säger att det blir bättre när barnen börjar skolan och det kan man ju hoppas. Det är ju bara tre år kvar till dess så kanon! Nä, hoppas för hennes och vår skull att hon snart blir bättre. Hjärtegull. Ja då blev det VAB i dag. Inte så lägligt, fast det är sällan en VAB är det… Det innebär nattarbete, grattis mamma.


Dagens inspiration:


Jag håller ju på att tipsa om vad man kan göra när man kommer till huvudstaden i sommar och jag tycker absolut att man skall slå en lov inne på Svenskt Tenn, www.svenskttenn.se, på Strandvägen 5. Det är så otroligt inspirerande med alla vackra mönstrade tyger och fina möbler i klassiskt snitt, man blir bara lycklig helt enkelt. Nu har de öppnat sin sommarutställning och den hyllar Josef Frank. Det är nämligen 125 år sedan han föddes och det är väl värt att fira. Utställningen pågår mellan den 10 juni till den 15 augusti.


Bilder: Pressbilder från Svenskt Tenn