Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Inredningsbloggen - Heminredning Leva Bo Allt för

Bord duka dig!

Fredagen den 11 juni


Jaha, så satt man på en läkarmottagning en hel dag igen. Beställde en tid för lilla M som kändes mycket ostabil under natten. 40,2 är inget man viftar bort som orolig förälder. För er som någon gång bekantat er med en snabbsänka(ett slags blodprov som avgör om det flyter runt en massa bakterier i kroppen eller ej) vet att om man har under 10 så är det ok och har man över 10 måste det till antibiotika. När labbet ringde läkaren så hörde jag samtalet. ”200!!!!” Ja just precis så lät hon. 200, hujedamej, inte konstig att lilla M mått urk på burk. Lilla tutteruttan fick penicillin. Igen. Inte bra. Så nu får vi se om hon blir raskt bättre, vi hoppas och tror på det. För övrigt hann jag med att hasta till Heron City och hänga upp de fina nysydda (inte av mig) gardinerna till deras kontor. Vilken glädje det blev bland medarbetarna! Kan verkligen förstå varför tyget heter Glada blad.


Dagens inspiration:


Okej, nu var det väl inget höjdarstudentväder i dag. Stackare som fick bli dränkta katter i sina fina kläder. Förhoppningsvis kunde de fira inomhus. Men annars är ju sådana här högtider perfekta tider för att få duka fint. Det är inte så ofta man få lov att duka så där tipptopp och jag tycker absolut att man skall ta varje tillfälle i akt att göra det. Snart stundar Midsommar och det är ju ett givet tillfälle för bordets finstass. Jag har hittat några fina inspirationsbilder på www.skonahem.com som jag hoppas kan väcka några roliga idéer kring festligt dukande.
Bilder från www.skonahem.com