Inredningsbloggen - Heminredning Leva Bo Allt för

PIP studio gör härligt porslin

Onsdagen den 31 mars


Iväg på morgonen till Heron City för ett kundmöte. I dag fick jag träffa ett par som skulle bygga ut huset och gör tre nya rum. Dessa skulle färgsättas och möbleras. Vi förlorade oss i tapeternas förtrollade värld och jag tror att vi hittade ett vinnande spår. Det är ju svårt att veta hur man kommer att disponera rum som man ännu inte har. Se på oss, vi har ju möblerat om det här huset tre varv. Minst. På eftermiddagen så kom lite grannvänner hit på vardagskäk och det är ju alltid mysigt att ha vänner omkring sig. När de gick hem var det dags att städa huset inför morgondagens övernattningsbesök från Småland. Dammråttorna i det här huset har väl ungefär en meter mellan ögonen. Jag tycker det finns så mycket annat roligare att göra än att städa… Ensam om det, nej tror inte det. I alla fall så fastnade jag framför tv:n som stod på i sin ensamhet. Vem blir Anna Ankas assistent, en dokusåpa om några frivilliga arbetslösa som söker jobbet som Anna Ankas assistent. Jag tänker: Är det inte mindre självplågeri att sätta sig i ett träsk en sommarkväll i Norrland insmord i honung än att bli Anna Ankas assistent? På riktigt alltså!


Dagens inspiration:


Man blir ju väldigt sugen på färg nu när sommaren närmar sig (eller i alla fall våren om vi har tur). Jag hittade detta härliga porslin på www.broarne.se. Visst blir man glad av detta! Porslinet görs av PIP studios. Pip Studio drivs av en holländsk designer som kallas Pip men som egentligen heter Catharina. Hennes formkänsla är nästintill perfekt och därtill lägger hon en dekor som sprudlar av skaparlust. Hennes fingertoppskänsla i detaljer är helt oslagbar. En blandning mellan folklore, kitsch och gammaldags porslinsrosor.


Samtliga bilder hämtade på www.broarne.se