Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Inredningsbloggen - Heminredning Leva Bo Allt för

Vårnyheter från Gudrun Sjödén

Lördagen den 27 februari


Det drippar och droppar från taket. Verkar som ett kamikazeuppdrag att gå på stan nu, vet aldrig var eller när det kan komma en isprojektil farande uppifrån. Mannen jobbade i dag så jag och barnen hade en heldag att spendera. Jag bestämde att vi skulle ta en utflykt till vårt lilla centrum för lite korv med bröd, salva till stora M:s munblåsa, lite lördagsgodis samt tulpaner till dagisfamiljen vi skulle på middag till. Eftersom stora M inte kan äta pga av sin blåsa så åt jag och lilla M på mojjen (börjar bli stammisar…). Efter det gick vi till Apoteket för att köpa munblåsesmörj och så långt, så väl. Hemskheterna hände väl ute ur Apoteket. Lilla M klämde sina underbara, söta fingrar i dörren! Usch och tvi vale! Två av fingrarna var helt platta som det syntes! Jag fick bort hennes hand fort och stack ned den i snön. Oj vad hon skrek, älskade gryn. Men som väl var så var det inte så farligt. När klämmärkena var borta så var det i stor sett inga märken kvar alls. Men usch vad det skär i ett mammahjärta att se en sådan händelse, fy fy fy ! Efter det gick vi hem och tog det lilla lugna innan det var dags att få på middag hos dagisfamiljen. God mat och Singstar, kul kväll! Nu är jag så trött att det rycker i ögonlocken. Lilla M hostar som en hel pensionärsförening och jag tror det blir nattvak på henne… Kan det inte bara bli juni och sommar, snälla!!!!


Dagens inspiration:


Gudrun Sjödén har en hel del godingar i sitt sortiment. Hennes vårnyheter för 2010 är fina och det finns en del paradnummer som jag skulle vilja ta hem. Jag har plockat några inspirationsbilder från hemsidan, www.gudrunsjoden.se.
Så har jag plockat ut min personliga favorit, den här underbara mattan med kurbitsmönster. Bara måste ha den i mitt kök. Den har måtten 80×120 och finns i dessa färgställningar: