Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Inredningsbloggen - Heminredning Leva Bo Allt för

Snygg hjälm!

Jag vet att det här kanske inte är en inredningsfråga (eller jo om den hänger på en krok i hallen…) men jag tyckte bara att den var så cool! För alla som tycker att cykelhjälmar är viktiga fast så väldigt sportnördigt utformade så finns det nu en lösning. Kolla in den här snygga hatten som är gjord att trä på cykelhjälmen, vilken underbar idé! Finns att köpa på bla www.bluered.se. Så här ser den ut innan:Och här är det snygga överdraget:Det finns en massa olika hattar och överdrag så det borde finnas något för alla!