Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Inredningsbloggen - Heminredning Leva Bo Allt för

Så fint med målade golv!

Onsdagen den 24 februari


Ah, tränat i dag. Det är verkligen något man blir biten av. När man inte tränar så verkar det så jooobbigt. Men när man väl börjat träna så försöker man klämma in så många träningspass man kan. Man fipplar med tider och dagar så att det funkar med passen. Och funkar inte passen så finns det annan träning. Ni skall veta att jag är periodare, fett med periodare för att uttrycka mig stockholmskt. Jag är hur biten som helst nu men det kan lika väl vara helt av om några veckor… Enda abret är väl att kortet blir så dyrt om man inte tränar och det smärtar ju en smålänning som jag nu i grunden är… Annars kontorsdag i dag med ett undantag för besök i soffbutik. Kvällen bjöd på trevlig tjej-bar-häng på Långbro värdshus. Brudarna i Älvsjös vänner samlades för att dricka vin och prata strunt. Kul och mysigt. Många skratt och minnen. Nu trött som en mört, sova: ja tack!


Dagens inspiration:


I ett av mina projekt just nu så är planen att ett hallgolv skall målas högblankt rött. Kul och spännande skall det bli att se det resultatet. Jag har valt kulörer ur Alcros, www.alcro.se, AD färger. Det är ju så fint att måla golven och det blir så otroligt förändrad miljö när man färglägger golven. Det måste ju inte vara i en så intensiv färg som rött utan man kan ju måla med en grå, svart, blekturkos eller vit kulör om man vill. Har hämtat några inspirationsbilder från Alcro som jag hoppas kan inspirera till härliga och annorlunda golv där hemma.Foto: Heléne Pe, 2008. Golvet målat med kulör: 8 Tandori..Foto: Pål Allan, 2008. Golvet målat med Ad.golv Sandalett.Foto: Åke Es:on Lindman, 2005Foto: Åke E:son Lindman


Här är några av kulörerna i Alcros golvfärgskollektion, kollektionen som består av 21 färger i sin helhet är framtagen av Ewa Lilja Löwenhielm:
Samtliga bilder är hämtade på www.alcro.se.