Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Inredningsbloggen - Heminredning Leva Bo Allt för

Personlig patina av Jimmy Schönning

Fredagen den 26 februari


Fredagsfeber, finns det något som heter det??? I alla fall verkar lilla M vara drabbad av den. De ringde, precis som förra fredagen, från dagis och sade att lilla M hade feber. Man tror ju inte sina öron. Då ringde jag Vårdguiden som tyckte jag skulle ringa Vårdcentralen. De i sin tur tyckte inte det var så konstigt, en del barn har det så här hela vintern påstod de. Oj oj oj… Om hon skulle bli slö även om fått Alvedon så skulle jag söka läkarvård. Suck. Eftermiddagens fikastund med grannarna ströks och sockerkakan i ugnen var ogjort arbete. Det blir ju lite synd om stora M, hon blir ju snuvad på konfekten när lillsyrran jämt blir sjuk. Men då kom fina grannarna, familjen M, och hämtade stora M så att hon fick komma till dem och leka. Vad härligt att ha så goda vänner, tack! Nyss tog jag tempen på lilla M och febern är borta. Vad är det här? Well, jag är nöjd så länge hon har normal kroppstemperatur.


Dagens inspiration:


Jimmy Schönning samarbetar ju som bekant med Åhléns och ger på deras hemsida tips om olika sätt att inreda. Om du går in på www.ahlens.se kan du se små korta filmer där Jimmy ger tips och råd kring inredning. Den här gången är temat personlig patina och han tar bland annat upp vikten av att inreda med gamla saker blandat med nya.