Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Inredningsbloggen - Heminredning Leva Bo Allt för

Julie Verhoeven

Söndagen den 28 februari


Grattis alla Marior där ute i vårt avlånga land, i dag har vi namnsdag! När jag var liten så minns jag att vi firade namnsdag. Inget jättepompöst men ett suddigum eller en serietidning fick man väl och det var ju kul. Mina barn får ingenting på sina namnsdagar, så tråkig mamma är jag. Jag tycker som vanligt att det är roligare att ge när som helst. För att det är en regning måndag eller för att det är en härlig fredag eller bara för att jag råkade springa på något fint. Jag har såååå svårt för att låta något jag köpt ligga och vänta på rätt tillfälle (namnsdag..) jag vill bara ge direkt. Så därför firar vi inte namnsdag. Bara så ni vet. Jaha och vad har jag gjort på min namnsdag i dag då? Jo först blev det lite sovmorgon eftersom barnen sover mycket oroligt just nu (hosta v munblåsa) och sedan hem till svärmor för att stajla hennes hus inför stundande fotografering och i förlängningen visning. Piff och puff och montering av spottar och så vidare. Efter det tog jag stavarna hem. Det blev en 30 minuters promenix vilket var skönt eftersom helgen bjudit på både semla och chokladbollar. På kvällen kom familjen F och käkade en enkel söndagsmiddag, härligt med vänner. Utan vänner vore livet otroligt färglöst och förfärligt tråkigt!


Dagens inspiration:


Jag tycker det är jättekul att H&M börjat med ett Home-sortiment. De är ju superduktiga på att formligen spruta fram mode och former så egentligen ligger ju inte heminredning så långt från klädmode. I deras vårkollektion 2010 så finns det bla en kollektion som är framtagen i samarbete med Julie Verhoeven. Mönstren är som graffiti och färgglada. Jag har svårt att se dessa mönster i mitt eget hem men skulle absolut kunna se dem i andra miljöer. Kolla in på www.hm.com.