Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Inredningsbloggen - Heminredning Leva Bo Allt för

Fina barnrum

Tisdagen den 23 februari


Febern är borta. Lika snabbt som den kom, lika snabbt försvann den bort. Suck, suck, lättnadens suck. En glad och pigg lilla M har huserat här hemma i dag och hon sade att hon längtade efter kompisarna på dagis, ett friskhetstecken. Stora M skulle nog kunna gå här hemma och fisa runt hela veckan tror jag. I dag hade hon nattlinne till klockan var 16 ungefär… Men imorgon blir det andra bullar, dagisbullar. Egentligen skulle jag ha varit på kundbesök kl 08.00 i morgon i stan men jag sköt på det. Jag har läst om hur svårt det har varit att ta sig någonstans överhuvudtaget så jag vågar inte chansa. Tunnelbanan går ju inte alls ovan jord och bara själva ordet ersättningsbuss ger mig kalla kårar. Jag läste precis att det hade blivit massbråk på en tunnelbanestation i kväll. 1000 personer försökte komma med en ersättningsbuss! Det funkar kanske i Indien men inte här! Det hade blivit så bråkigt att vakterna var tvungna att kalla in polis! Nä tack, då är det bättre att invänta tö än att stå i oändlig kö.


Dagens inspiration:


Ni som håller på att inreda barnrum, lyllos er! Jag älskar att inreda barnrum. Kanske är det för att jag då får chansen att visa att barnrum inte alls måste vara tapetserade med nallebjörnar och leksaksbilsbårder och barnsliga lampor och hemska bilmattor och en massa förfärliga plastleksaker osv osv. Nä, fram för fria former i barnens rum. Och framför allt stängd förvaring, de magiska orden för att lätt kunna hålla ordning. Jag har lärt mig, av erfarenhet, att lådor är det bästa sättet att förvara saker i barnens rum. Inte en massa stora lådor utan en massa mellanstora, små och stora lådor i perfekt mix. Och helst inte lösa lådor utan föredragsvis byrålådor i olika dimensioner. Jag har hittat en massa fin inspiration till er som är i full färd att fundera kring barnrummet. Lycka till lyckostar!


 

 

Bildena är hämtade på www.marieclairemaison.com