Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Inredningsbloggen - Heminredning Leva Bo Allt för

En man på taket

Måndagen den 22 februari


Jaha, 40 graders feber. Inget dagis i dag för lilla M och inget jobb för mig. Stackars liten som har feber igen. Blir väl att gå till läkaren och kolla. Stora M red på vågen och stannade hemma. Inte så himla attraktivt att gå ut när det är 20 minus ute. Så idag har jag varit sjuksyster/pysseltant, inte så mycket inredare. Vabruari, som en vän till mig uttryckte sig och hur rätt är inte det… När Mannen kom hem gav han sig upp på taket för att skotta snö. Modiga han! Men jag tvingade honom att binda fast sig en spännrem för jag planerar inte ha en till sjukling hemma som skall pysslas om med brutet ben/arm/revben/mjälte… Det gick mycket bra för honom och efter två timmars jobb var taket så gott som rensat från packad snö och is. Då var det bara att ta tag i skottningen runt huset, den snö som föll från taket.Hujedamig, för att uttrycka mig småländskt. Kan man be om lite tö?


Dagens inspiration:


Det var ju väskor häromdagen och då kommer man ju osökt in på koffertar. Jättefint att inreda med en sliten läderkoffert. Och hittar man inga fina, slitna second hand så finns det nya att tillgå. Ett enkelt sätt att få in lite ”ruff” i sin inredning.www.mio.sewww.newport.sewww.slettvoll.nowww.bluered.sewww.newport.se