Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Inredningsbloggen - Heminredning Leva Bo Allt för

En helt vanlig torsdag

Torsdagen den 25 februari


Nä, hemskt ledsen. Inget att rapportera av värde. Bara en vanlig torsdag, i en vanlig vecka ,i ett ovanligt snöigt Sverige. Har inget mer att tillägga.


Dagens inspiration:


Ett företag som jag ofta använder produkter ifrån är Mimou, www.mimou.se. De är så duktiga på textil: kuddar, överkast, gardiner, servetter etc och även på tapeter. Det känns som de har något för alla smaker. Jag brukar gå och klämma och känna på deras sortiment på NK (ligger mittemot NK tyg och sy). Där har de mycket av sitt sortiment och det är härligt att kliva in i deras ”monter”, full med färg och mönster och kuddar och tyger. Lätt att hitta inspiration. Jag har hämtat några bilder från deras hemsida för att visa en liten del av deras sortiment.