Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Inredningsbloggen - Heminredning Leva Bo Allt för

Ut med julen, in med glamour

Lördagen den 26 december


Så var julen slut då. Så känner jag i alla fall. Julen blev bra till slut, även om lilla M hade feber genom hela julen. Vi valde, bra eller dåligt ,att åka ner till Småland och fira jul med mina föräldrar och syster med familj. Det gick jättebra och hon har kryat på sig rejält, även om man alltid är himla orolig när ens barn är sjuka. Vi stannade bara två nätter vilket vara ganska lagom. Vägen ner var underbar, strålande sol och rena vägar. Helt tvärtom mot vägen hem idag som var under all kritik. Snömodd, snöfall, mörker, köer, halka, allt som gör en väg farlig. Vi är hemma nu och det är himla skönt. Tack mamma, pappa och syster med familj för en jättemysig jul! Men som sagt nu är julen slut och det nya siktet är ställt på nyår. Fest och glamour! Det längtar jag efter nu!


Dagens inspiration:


Ingen mer jul på min blogg, det är ett som är säkert! Nu blir det antingen gammal vanlig inspiration eller glamourinspiration! Jag söker ju ständigt inspiration för väggdekorationer och jag hittade det här snygga tipset, kanske skall jag testa det (också, jag har ju lite för många idéer just nu…). Tipset hittade jag på www.apartmenttherapy.com:Väggen före installationen. Och sedan efter:Det är alltså en massa olika keramikkärl som är uppsatta på väggen. Jag tycker det var supercoolt! Särskilt med den mörka färgen bakom.
Här sätts tejp upp för att få raka linjer.Här fästs upphängningsanordningar upp på baksidan av kärlen.Kärlen fästs upp på väggen.