Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Inredningsbloggen - Heminredning Leva Bo Allt för

Svarta tavlans effekt

Tisdagen den 29 december


Men shit vad trött jag är hela tiden… Jag tycker att jag sover ganska bra på nätterna ,även om jag har två små fötter i storlek 25 på mig hela natten. Det är ju något man vänjer sig vid, och lär sig älska… Det måste vara för att vi är i mörkaste december och kanske för att jag äter ungefär 0% fibrer och vitaminer just nu. Nääää, vilken kroppsmisshandlare jag är för tillfället! Jag stoppar i mig allt som har socker i sig och helst så lite nyttigheter som möjligt. Man kommer lätt in i en nedåtgående spiral när det gäller sockerintag och jag är verkligen en periodare. Jag kan vara så sjukt sträng mot mig själv och verkligen ge mig den på att inte stoppa i mig en massa skit och att jag rör på mig ofta och intensivt. Lika illa blir det när det blir tvärtom, då finns det ingen hejd på mig. Nu känner jag mig själv och vet att jag kan behöva frossa ibland för att orka vara sträng. Men det bästa vore att jag var en jämn person som var halvduktig jämt… Jag kommer att tänka som halva Sveriges befolkning på nyårsafton: nästa år, då skall jag bli mer hälsosam!


Dagens inspiration:


Jag har fått en förkärlek för väggar som känns råa och oarbetade. Härligt när allt inte känns så tillrättalagt och perfekt. Att få till ett hem så att det ser snyggt och coolt ut utan att det känns överarbetat och pretentiöst ut, det är en konst! Ett sätt att få till det lite råa är ju att måla väggen i en matt svart färg, även kallat griffeltavelfärg. Då kan man ju genom att addera egna ord, bilder tec skapa en effektfull vägg. Detta är absolut ingen nyhet men det är få som vågar måla en vägg svart. Det är supersnyggt. Ett par vänner till oss målade hela sitt vardagsrum svart och det var jättehäftigt!


 


www.livingetc.comwww.apartmenttheraphy.comEller så här, om man inte vill ha så mycket. www.blenching.livejournal.comEller så här om man vill vara lite annorlunda…Foto: NeatoramaEller om man är smått glömsk… www.husligheter.se