Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Inredningsbloggen - Heminredning Leva Bo Allt för

Isiga ishinkar i Äntligen Hemma

Tisdagen den 22 december


Jaha. Så kom den då febern. Lilla M vaknade med 38.5 i morse. Sedan har tempen varierat från 38.1 till 39.0 hela dagen. Suck… Men det kände man ju nästan på sig faktiskt. Ja ja vet att jag är pessimist men det är bäst att vara det så blir man inte så himla besviken när saker och ting inte går ens väg. Vi får se hur det går med vårt julfirande. Huvudsaken är att hon blir frisk, det är det alltid. Inneaktiviteter idag. Har gjort två sorters julgodis och så hade jag tänkt att göra ett supergott julbröd som jag hittade på nätet för ett par år sedan. Vi får se hur det blir med orken…


Dagens inspiration:


Satte mig framför TV4 för att titta på säsongsavslutet av Äntligen Hemma. Självklart var det jultema i kväll och alla gjorde sitt bästa för att få in rätt stämning. Camilla gjorde dukningen och blomsterarrangemang, Karin gjorde tillverkade ovanliga pepparkaksformar, Martin och Björn gjorde färdigt ett båring kök och Jimmy gjorde en ishink av is. Trevliga påhitt alltihop men inte något man skriver hem till släkten om. Men julpynt kanske inte skall vara så uppseendeväckande utan mer traditionella och mysiga. Har hämtat några bilder för att ni skall få lite inspiration inför pyntningen!Camillas dukning i vitt och rött.Här är Karins egentillverkade pepparkaksformar. Hon använde spiklist som hon böjde till. Smart.Kanske skall man försöka sig på detta nästa år? Eller inte…
Här häller Jimmy i vattnet i den hink som är mallen till hans isiga ishink.Och här är resultatet!