Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Inredningsbloggen - Heminredning Leva Bo Allt för

Gott slut och Gott Nytt!

Onsdagen den 30 december


Ja nu är det inte mycket kvar på det här året. Skall man försöka sig på en väldigt kortfattad sammanfattning? Ja kanske det, får se nu:


*skola in lilla M på dagis=separationsånget, *börja jobba efter mammaledighet=kul och nervöst, *börja jobba som Heron Citys inredare=underbart!, *börja blogga på Expressen=vilken grej! ,*alla våra vänner flyttar hit=osannolikt underbart, *massa jobb på våren=jättekul, *skitsommar med maginfluensa och regn=usch, *massa kul jobb på hösten=kul och stressigt, *långledigt över jul och nyår=underbart. Wow, vilket år! Hoppas nu att nyårsafton blir en härlig avslutning på ett kanonår. Jag hoppas att ni följer med min blogg in i 2010 för jag planerar att fortsätta ge mina reflektioner på livet i allmänhet och inredning i synnerhet. Tack alla fina ni som följt mig troget under 2009! Tänkte ta ledigt imorgon men återkommer på nyårsdagen med huvudvärk och ömma fötter! Gott Nytt År!!!!


Dagens inspiration:


Det får bli vackra nyårsdukningar. Det är sååå himla roligt att duka inför fest. Spelar ingen roll om det är en enkel middag med vänner eller storfest som nyår, det är alltid roligt att tänka ut vilken duk som passar till vilka tallrika och vilka servetter som är snyggast till duken och vilka glas som passar tillfället bäst osv. Härligt, härligt!Från lotenlind.blogg.sewww.mateus.sewww.sia-homefashion.comwww.skonahem.sewww.elleinterior.sewww.sia-homefashion.com