Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Inredningsbloggen - Heminredning Leva Bo Allt för

God jul till er alla!

Onsdagen den 23 december


Dan före dopparedagen. Jo jo, det skall ju vara en härlig uppesittarkväll med släkten men icke sa Nicke. Lilla M är fortfarande sjuk så vi är inte ens nära vår släkt för tillfället. Det såg bra ut i dag på dagen, ingen feber i sikte: kanske kan vi åka ändå? Men sedan på eftermiddagen kom den igen, 39,1 och en trött och hängig liten dotter. Nu har vi suttit och spelat lite spel hela familjen (kasta gris bla som är väldigt enkelt och väldigt roligt!). Strax skall barnen i säng och jag hoppas på att orka se Sagan om ringen (för ca 5:e gången): Jag är ett fan, läste trilogin för några år sedan och föll handlöst för denna sagofantasi. Mannen och jag skall avnjuta ett par skinksmörgåsar med senap och till det skall vi dricka julmust. Allt enligt traditionerna…(Hur många varv runt sjön kommer det att ta för att motionera bort alla sötlevsmackor med skinka…)


Dagens inspiration:


Jag tänkte att jag skulle ta ett par dagars julledigt från bloggen. Bara koppla av från all teknik och kommunikation. Då är det ju ett ypperligt tillfälle att lämna bloggen julig och grann. Jag har hittat ett fint reportage på www.skonahem.se där några av Sköna Hems inredare fått sätta en egen julstil och det var jättekul att läsa. Hoppas att ni får en härligt God Jul! Jag återkommer på Annandagen med full rapport om hur min jul var. Glöggiga kramar från mig!Leva livet – i sängen! Den här miljön är stylad av Sköna Hems inredare Karolina Karlsson.Tungt och trivsamt i brittisk anda – men också en levande mix av klassiskt och modernt. Sköna hems Per Wennberg drömmer om en avkopplande helg – i bekvämt ryggläge.Om man som Sköna hems inredare Anna Cardell tycker ledigheten är bäst när alla samlas runt ­mat­bordet, och hon sedan önskar sig högläsning – ja, då ska förstås den bekväma soffan stå i matrummet.Charlotte Pettersson är inredningschef på tidningen. Just nu är hon nykär i sömnad och drömmer om ett eget syrum för kreativ urladdning – omgiven av vackra tyger och design­böcker.


Bilder och källor är hämtade på www.skonahem.se