Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Inredningsbloggen - Heminredning Leva Bo Allt för

Ernst, varje dag eller??

Måndagen den 21 december


Första jullovsdagen är snart till ända. Det är himla härligt att kunna softa på morgnarna. Slippa det där eviga tjatet om overaller och fleecebyxor och tänder som skall borstas och bussar som skall hinnas med etc etc. Idag softade vi ordentligt och var på gång vid 10.40. Då satt vi i bilen på väg till Heron City för att önska jobbarkompisarna God Jul. Och självklart fick det ju bli lunch på McDonald´s, alltid lika festligt. Efter det bar det av hem för att baka pepparkakor, ett nöje som stora M njuter av och lilla M snabbt tröttnar på. Mitt i pepparkaksbaket så får jag, av någon outgrundlig anledning, för mig att baka dinkelbröd. Wojne wojne… Jag brände självklart en plåt pepparkakor och fick det lite hett om öronen.  Pust. Sedan kom fina grannvännerna P&V med barn på fika som sedan också blev middag. Spagetti med köttfärssås samt nybakat dinkelbröd, mums. Härligt att vara många runt bordet, kaos och gråt och gnäll men härligt som vanligt.


Dagens inspiration:


Ernst i kväll igen. Skall han vara på tv varje dag innan jul eller??? Nåväl man kan ju välja att titta eller inte titta såklart. Men hey, lite julkänsla är väl inte fel att få in i vardagsrummet så han får mysa på hemma hos oss. Kolla in några inspirerande bilder från programmen. Hämtade på www.tv4.se.