Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Inredningsbloggen - Heminredning Leva Bo Allt för

Coola takrosetter

Söndagen den 27 december


Har ju reashoppat i dag, javisst! Men tyvärr inte något snyggt mycket starkt prisreducerat märkesplagg som jag gått och tittat på hur länge som helst… Nej vi shoppade på Elgiganten. Hur kul låter det? Ett överbefolkat teknikvaruhus med två små barn som egentligen vill åka pulka, nej inte så kul. Jag är nog en smått (eller stort) hysterisk person för jag klarar inte av butiker som kryllar med folk, särskilt inte när man har barnen med sig och de inte vill ha jackan på sig och inte stövlarna och helst inte byxorna heller. Långa köer till både hjälp och kassa och svettiga tjocka vinterjackor. Då längtar jag till vita vidder och natur. Men det är också den enda gången jag längtar till landet förvisso… Vi kom ut från butiken med en liiiten rosa digitalkamera till mig, ett paket DVD-skivor, en Blue-Ray spelare, två trötta barn samt en hysterisk mamma. Efter det skulle vi bara storhandla på Ica, suck varför gör jag så här mot barnen… Väl hemma var det nedvarvning och lunch, sedan var det dags att skjutsa stora M till hennes kompis hon skulle sova över hos i natt. Spännande, att hon vågar och vill, älskade barn! På kvällen kom grannvännerna M+J+M+N (lilla N är bara en månad gammal, så himla fin!) och käkade middag, mysigt. Tack för den goda kalkonen ni hade med er ( bra när gästerna tar med sig maten själva).


Dagens inspiration:


Jag hittade så himla coola takrosetter i Sköna hems senaste nummer. Det är så härligt när man går ifrån konventionerna. De är designade av duon James Plumb som består av Hannah Plumb och James Russel. Gå gärna in på deras hemsida och kolla in mer av deras design, www.jamesblump.co.uk