Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Inredningsbloggen - Heminredning Leva Bo Allt för

Underbart med första advent

Söndagen den 29 november


Det blev mellansent i går (kan man säga så?). Vi var i säng vid tre-tiden och somnade som två stockar. I går hade vi bestämt att vi skulle äta söndagsbrunch ihop, vi här i området. En lugn, sitta stilla länge brunch utan barn. Vi hade siktet inställt på Rica Talk hotell i Älvsjö men när vi ringde dit i går för att boka bord så var det fullt. Likaså på Långbro Värdshus, suck… Vi löste det hela med en knytis-brunch hos P&V (bor två minuter från oss). Våfflor och scones och smoothie och bacon och scrambled eggs, en mycket bra brunch blev det. Efter det så hämtade vi våra älskade gryn hos farmor. De hade självklart haft det hur bra som helst. Varit i lekparken och i skogen. De hade plockat ris till mig som jag skall pynta med här hemma, gullungar och gullfarmor! Till middag blev det köttbullar och potatismos, like magic. Härligt tung dagen-eftermat. Avrundar kvällen med min stora last: salta pinnar…


Dagens inspiration:


Japp, jag fuskade. Det gör jag varje år. Jag kan bara inte hålla mig till söndagen att hänga upp julstjärnorna, jag gjorde det i fredags.  Jag är ju på jakt efter något roligare än dem jag hade/har men det är svårt att vara originell när det gäller julstjärnor, de flesta har ju det. Dock var jag tvungen att hitta två nya till köksfönstret för de jag hade förra året var trasiga. Så jag köpte nya på Indiska, guld och vitt, helt okej tycker jag. I vardagsrummet har jag en stjärna som jag köpte när vi var i Goa, Indien 2004. Den kostade 3 kronor och är superfin.Jag tycker dock att den är för liten för vårt stora fönster och jag skulle vilja ha en sådan fast större. Jag skall kolla runt lite nästa vecka. Jag hittad likvärdiga stjärnor, även dem handgjorda i Indien, på www.seagren.se. Härliga färger! Mycket finare än vita!