Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Inredningsbloggen - Heminredning Leva Bo Allt för

Om inte vit så svart

Fredagen den 27 november


Ja jag vet.. Jag tror det får bli varannan fredag i bilder. I dag orkade jag bara inte hålla på, ledsen.


Jag har känt en tid att min stora M och jag behövde lite egentid så hon fick vara ledig idag och lilla M fick vara på dagis. Lilla M blir överlycklig när hon får gå till dagis utan storasyster… Jag och Stora M hade en härlig dag på stan med djupdykning på H&M:s barnavdelning bland glitter och glamor. Självklart lunch på McDonald´s där vi fick sällskap av goda vänner. Sedan köpte vi världens största klubba samt en lite mindre klubba till lillsyrran. Härliga samtal på tunnelbana, många tankar i huvudet på en 5½ åring. Jag var på jakt efter några snygga julstjärnor till våra fönster men jag hittade inget kul. Fick tills slut köpa ett par från Indiska, guld och vita. Helt ok men jag skulle helst vilja ha ett par retro elljusstakar i fönstren, vi valde dock att plocka bort varenda fönsterbräda när vi renovernade för de var urfula! Så drömmen om att ha den ärvda 50-talselljusstaken har jag spolat bort.


Dagens inspiration:


Om jag tog fram en vit jul i gårdagens blogg så gör jag tvärtom i dag. Jag har inspirerats av Tine K:s, www.tinekhome.dk, svarta jul. Svart är lyxigt och klassiskt, svart funkar alltid och ger tyngd i inredningen. Snyggt Tine K!