Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Inredningsbloggen - Heminredning Leva Bo Allt för

En vit jul, är det möjligt?

Torsdagen den 26 november


Tack fina Mannen som tog med mig på bio och middag ute i går. Det är viktigt att man har lite vuxentid ibland, att hantera andra frågor än bara vilken dag det är gympa eller vilket elavtal vi skall ha. Mysigt att sitta i biomörkret och hålla varandra i handen eller att prata om framtid och dåtid över en thaimiddag. Min Man är jättebra på att överraska mig så här och det skall han ha cred för! Idag efter dagis var det avslutning och uppträdande på Stora M:s dans. Det är ju nästa tårframkallande att se dem, stolta som tuppar, göra sina inövade program och att se deras glädje när de cyklar med benen i luften. Viga som gummiband är de också de där små. På kvällen fick vi middag hos grannvänner (vi har ju några stycken samlade nu!), gott och mysigt.


Dagens inspiration:


Blir det en vit jul eller? Kanske får man skapa den själv med vita inredningsdetaljer. Jag har hittat en del vita, snygga detaljer som ger julstämning. Det finns fler fina juldetaljer på www.rum21.se.Joy Candle från Design House Stockholm, 1 950 kr.Julgransfoten Turbin från SMD Design kostar 899 kr.Ljusstaken Raw är designad av Jens Fager. Varje ljusstake är unik till utseendet då den tillverkas för hand ur ett trästycke med hjälp av en bandsåg. Kostar 1 495 kr.Ljusstaken Glora från Muuto är jättefin. Den har spår runt om vilket gör att du kan placera ut dina stearinljus var du vill och hur många du vill i cirkeln. Lackerat järn. Kostar 695 kr.Elljusstaken Lightbow från Design House Stockholm är en designklassiker som funkar överallt. Kostar 835 kr.Snygg julgransfot från Born in Sweden skulle jag gärna ha hemma. Kostar 1 090 kr.